Bestil vores online inspirationskatalog Læs mere her    

 • SQUARE

  Hos KFS Boligbyg er Square betegnelsen for en villa, hvor arkitekturen er opbygget med ”fladt” tag. Huset er sammensat af flere sektioner, og der er utallige kombinationsmuligheder.

  Læs mere om SQUARE
 • FORSKUDT

  Hos KFS Boligbyg er Forskudt betegnelsen for en villa, hvor arkitekturen er opbygget af to længer med ensidig taghældning – dvs. at hver længe af huset har skråt tag til den ene side i hele længens bredde.

  Læs mere om FORSKUDT
 • FUTURA

  Hos KFS Boligbyg er Futura betegnelsen for en villa, hvor arkitekturen er opbygget med ensidig taghældning – dvs. at taget er skråt til den ene side i hele husets bredde og derfor har den ene langside af huset en høj facade.

  Læs mere om FUTURA
 • GLOBE

  Hos KFS Boligbyg er Globe betegnelsen for en villa, hvor arkitekturen er opbygget med et almindeligt sadeltag, valmede gavle samt udhæng.

  Læs mere om GLOBE
 • RETRO

  Hos KFS Boligbyg er Retro betegnelsen for en villa, hvor arkitekturen er opbygget som et bredt længehus med almindeligt sadeltag uden udhæng.

  Læs mere om RETRO
 • SKAGEN

  Hos KFS Boligbyg er Skagen betegnelsen for en villa, hvor arkitekturen er opbygget som 1½ plans hus med murede gavle, 45 graders taghældning, gesims og uden udhæng.

  Læs mere om SKAGEN
 • UNIQUE

  Hos KFS Boligbyg er Unique betegnelsen for en villa, hvor arkitekturen er helt individuel og ikke hører ind under nogle af vores andre hustyper.

  Læs mere om UNIQUE
 • GABLE

  Hos KFS Boligbyg er Gable betegnelsen for en villa, hvor arkitekturen er opbygget med murede gavle og almindeligt sadeltag.

  Lær mere om GABLE

Simon, Skødstrup 2014

" Ydermere synes jeg huset er fedt. Jeg plejer nu ellers ikke at være vanvittig imponeret over nye huse, men der var noget over det her hus. "

Vibeke og Henrik, Pandrup

" Vi har været meget tilfredse med samarbejdet, og vil henvise andre til jer. "

Rikke og Christian, Støvring, juni 2016

"

Vi har generelt været rigtig glade for hele byggeprocessen, og vil klart anbefale KFS Boligbyg til andre der står og skal bygge

"

Mark, 2015

"

Med alt dette lagt sammen var vi ikke i tvivl om at vi ville have jer, og vi glæder os til at se huset blive stablet på benene de kommende måneder.

Det fortæller vi alle vi kender.

"

Anne og Lars, Aalborg, juni 2016

"

Og tak for det tilsendte. Det ser rigtigt spændende ud, og vi er i gang med at se nøjere på det. Det er utroligt, at det kan lade sig gøre at finde løsninger på det hele. Vi glæder os til den fortsatte dialog

"

Søren og Mette, Aalborg, 2015

"

Vi vil gerne sige tusind tak for en super god service fra KFS. Det er hele vejen rundt Ditte.

Som jeg vist skrev i tidligere mail, du har nogle rigtig dygtige og behagelige folk ansat.

"

Katrine og Kasper, Sæby 2013

" Huset er beliggende på "hemmelig adresse" og er opført af jer i 2005-2006. Vi er rigtig glade for huset og det er rigtig lækkert. Det fejler absolut intet og blev købt med en tilstandsrapport uden påførte K1-K2 og K3'ere. "

Sophie og Kim, Lystrup

" Super service, super finish og super resultat. Hvis vi skal bygge igen bliver det absolut et KFS hus. "

Lene og Michael Deluran, Klarup

" Tak for sendte tilbud, som vi finder utroligt gennemført og flot lavet "

Rikke og Morten, Aalborg

" Her godt et års tid efter indflytningen er der intet, vi har fortrudt omkring byggeriet. Det fungerer bare i dagligdagen! "

Kim og Karin, Vester Hassing

" Det er et pragtfuldt hus I har bygget til os - og så så hurtigt! 1000 TAK! "

Søren og Marlene, 2015

" Vi snakkede med flere omkring nybyg – men de kunne ikke måle sig med dit engagement og dine ideer, hvor du fik alle vores skæve ønsker til at gå op i en højere enhed. "

Helle og Johannes, Brønderslev

" Det har været et perfekt projekt og et perfekt resultat. KFS' medarbejdere har været kvalitetsbevidste og meget imødekommende. "

Tenna og Birger, Viby J 2014

" Vi har aldrig før siddet så meget i haven, som vi gør nu. Det er så fedt!!! Og vores hus er så flot set fra havesiden - vi er helt misundelige på vores naboer! De har den flotteste udsigt af alle :o) "

Mette og Ken, Højbjerg 2015

" Det er en fornøjelse, når der bliver fulgt op på tingene - og det har I gjort fra vi var i kontakt med jer første gang og selv nu så mange år efter - det er bare en flot service. "

Mona og Erling, Randers 2012

" Vi har i dag haft besøg af jeres murer, hvor han lavede det sidste af mangellisten, murer-tømrer-maler, og hvor alting har været meget fint lavet, af nogle flinke folk som har kunnet deres arbejde. Det er næsten helt vemodigt at vi er færdige med jer, så vi bliver nok nød til at bede jer om at komme forbi en gang imellem ved lejlighed "

Hanne og Claus, Hobro 2013

" Vi er yderst tilfredse med vores dejlige hus og uden omsvøb roser vi KFS og jeg glæder mig til vi skal bygge med jer igen, en dag "

Kim og Karin, Vester Hassing

" Og sikke nogle fantastiske håndværkere I har/bruger, vi er vildt imponeret. De er super dygtige og det hele bliver så kanon flot "

Malene, 2017

" Fredagshilsen fra os som nu er flyttet i huset. Kan slet ikke få armene ned over hvor fantastisk her er. Det er virkelig "A home, not just a house" "

Vægten 9, Randers

" Hvis i har nogle kunder som gerne vil høre om vores gode oplevelse med KFS, er de velkommen til at ringe til os. (andre naboer er dybt misundelige over vores behandling og afhjælpning.) "

Kim og Line, Aalborg 2014

" Vi har nu boet i vores dejlige hus en måned, og vi føler os allerede fuldstændig hjemme. Det hele er blevet lige, som vi havde forestillet os, og vi er meget, meget tilfredse. "

Tina og Jimmi, Randers 2015

"

Vi har idag haft besøg af boligtjek, hvor der blev lavet stikprøver vedr. byggeskade forsikringen. De gik huset igennem i ca 1,5 time og fandt kun det som vi allerede har skrevet ned på vores aflevering. Deres overordnet kommentar var, at det var lavet fint. Så stor ros til jer og alle jeres folk.

"

X

Kontakt os her eller skriv en besked her: