Udvalgt hus
April 2011

Unik og velindrettet Gable arkitektur

Dette månedens hus har et fantastisk lysmiljø med højt til loftet og store vinduespartier. Det er i det hele taget en gennemtænkt bolig, fra start til slut.

Huset er et KFS Gable på 173,5 m². Huset er opført med 30 graders taghældning, uden udhæng og med murede gavle. Facaden er vandskuret og vinduerne er sorte træ/alu vinduer i smalt design. Arkitektur og farvekombination skaber en stram, minimalistisk stil.

Indretningen er bygget op omkring et gennemgående køkken-alrum. Et stort køkken med fuld skabsvæg og stor køkkenø. Alrummet er langt, så der kan laves langbord til mange mennesker. Fra alrummet er der adgang til forældreafdelingen med walk-in og et stort badeværelse med badekar, børneafdeling/kontor, stue og entré-bryggers.

Hele huset har 20 graders skrålofter. Den store mængde af lys er et gennemgående element, og mellem flere forskellige rum er der glaspartier over dørene, som fører lyset videre fra et rum til et andet rum. Sammen med ovenlysvinduerne sikrer det effekt, at der strømmer lys ind fra flere vinkler i alle rum.

Materialevalget er enkelt og stilfuldt i lyse farver og med kontrasten i de mørke klinker i bryggers og badeværelser. De gennemgående lyse farver understreger stilen sammen med trægulvets skandinaviske look, som er lyst og varmt på samme tid.

Ud over de store rum med højt til loftet og et fantastisk lysmiljø, er en god detalje blandt andet de nedsænkede højbede foran stuevinduerne, som er bygherres eget design.

Husfakta
  • KFS Gable
  • Boligareal 173,5 m²
  • Varmeforsyningen fjernvarme
  • Energimæssig ydeevne 74,63 Kwh
  • Energimærkning B
  • Opførelsesår 2011

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.