Udvalgt hus
Oktober 2011

Flot og ekstraordinær Square arkitektur

Dette månedens hus har en harmonisk arkitektur, som med sit integrerede vognly og overdækkede indgang understreger lethed og den minimalistiske byggestil.

Huset er et KFS Square på 174 m² med et tilhørende integreret vognly, redskabsrum og overdækket indgang på i alt 52,5 m². Huset er opført i grå mursten og har træ-alu vinduer, som komplementerer hinanden og giver et smukt, samlet udtryk. Der er behov for minimal vedligeholdelse med de valgte materialer.

Indretningen er bygget op om husets fællesrum, nemlig køkken-alrum og stue. Her er samlingsstedet for hele familien. Køkkenet er stort, der er masser af skabsplads og hertil viktualierum. Barstolepladserne bibringer køkkenet den opholdsfunktion, som mange familier er glade for.

Børneafdelingen er indrettet med tre regulære værelser, der har udgang til en funktionsgang, der samler værelsesafdelingen. Fra køkkenet er der adgang til soveværelset med en lang skabsvæg og eget badeværelse. Hall’en byder alle velkomne med sin rummelighed – herfra er der adgang til både bryggers, teknikrum og husets gæste-/børnebadeværelse.

Også materialevalget og indretningen er enkel. I materialevalget går de lyse farver igen, og indretningen er krydret med den sorte kontrast, mørkegrå gardiner og enkelte farverige elementer. En god detalje er den rå murstensvæg opført i facadesten, som adskiller køkken-alrummets funktion fra stuens og giver adskillelige andre muligheder for indretning.

Husfakta
  • KFS Square
  • Boligareal 174 m²
  • Vognly/redskabsrum 52,5 m²
  • Varmeforsyningen fjernvarme
  • Energimæssig ydeevne 6.612 Kwh
  • Energimærkning B
  • Opførelsesår 2011

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.