Udvalgt hus
September 2012

Smuk og harmonerende Square arkitektur

Dette månedens hus har en bygningskrop, som er harmonisk opbygget med en forhøjet midtersektion, der sikrer ekstra gode lysforhold i husets primære opholdsrum.

Huset er et KFS Square på 150 m². Huset er opført i jordfarvede mursten og med sorte træ-alu vinduer, der matcher den sorte zinkinddækning og sålbænkene. Forskydningen i bygningskroppen, hvor midtersektionen er højere end to resterende elementer, skaber en god rumfornemmelse i køkken-alrum og stue.

Fra hall’en kan man gå direkte i bryggers og i køkken-alrum. Hall’en indeholder en garderobeniche. De højtsiddende smalle vinduer, og ovenlys i den midterste del, byder velkommen med god rumfornemmelse. Fra køkkenet er der direkte adgang til viktualierummet. Mellem alrum og stue er der en dobbelt glasdør, som giver mulighed for at lukke af.

I den ene fløj er der to gode værelser og et skønt badeværelse. Den anden fløj indeholder soveværelse med en hel skabsvæg og et velvære-badeværelse med både brusekabine og badekar. Vægge og lofter er hvide og gulve er holdt i lyse neutrale farver. Der er klinkegulve og aske trægulve i hele huset.

Inventaret er holdt i hvidt og sort, så der er frit spil til at ændre stil med møblering og indretning. En god detalje er de mørke klinker på væggene i badeværelserne – den store brusekabine og klinkevæggen over badeværelset, der samler rummet.

Husfakta
  • KFS Square
  • Boligareal 150 m²
  • Varmeforsyningen fjernvarme
  • Energimæssig ydeevne 7.210 Kwh
  • Energimærkning A2
  • Opførelsesår 2012

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.