Udvalgt hus
April 2013

Spændende og velindrettet Futura arkitektur

Dette månedens hus er gennemtænkt indvendigt såvel som udvendigt. Der er lagt vægt på gode materialer, der i samspil med belægninger og have danner et indbydende indtryk.

Huset er et KFS Futura på 165 m² med integreret vognly på 50 m², hvoraf de 12,5 m² er redskabsrum med adgang både fra have og fra indkørsel. Der er tilmed en overdækket indgang på 7 m². Udvendigt er der en stor, sortmalet træterrasse, der er hævet, så man kan nyde udsigten. Den giver mulighed for at skabe miljø og passer perfekt til de sorte vinduer og det sorte vognly og redskabsrum.

En flot lys-brun mursten og sorte træ-alu vinduer giver, sammen med den stramme arkitektur og de lige linjer, et let og moderne udtryk. To store vinduespartier mod syd åbner den høje facade op mod en fantastisk udsigt, som fra projekteringens start har været i centrum.

En rummelig og lys hall med lysindfald fra ovenlysvinduet, fra facadedøren med et stort glasfelt og fra et stort glasparti til det lyse køkken-alrum, er husets åre, der fører ud til alle rum i huset. Ud til et dejligt bryggers med praktisk indretning – tæt på husets eneste indgang.

En lækker værelsesafdeling med tre gode værelser og et badeværelse som både benyttes som gæste- og børnebadeværelse. Der er skydedør inde i væggen til soveværelset, som har adgang gennem walk-through garderobe med skydelåger fra gulv til loft. Videre adgang herfra til et stort lækkert badeværelse med to håndvaske, væghængt toilet og generelt masser af plads. Stor bruseniche og masser af plads i badeværelset ved soveværelset og rå murstensvæg, der giver flot kontrast i børne-/gæstebadeværelset, viser at der er gjort lidt ekstra ud af disse rum.

Fra hall’en er der videre adgang til det store kombinerede stue-køkken-alrum. Ét stort rum med plads til hele familien. Fra køkkenet er der adgang til viktualierummet med en dekorativ glasdør.

Gennemgående er der valgt mørke klinker, hvide vægge og rustiklofter, der skaber hygge med den høje indvendige loftshøjde og skaber gode kontraster og helhed. Der er tæpper i alle værelser og klinker i de resterende rum.

Vinduerne er nøje valgt og placeret, så de giver masser af lys, men også skaber arkitektonisk harmoni, udvendigt og indvendigt, med et spændende og nytænkende udtryk – eksempelvis med det lave vindue i kontoret.

I stuen en der både en murstensvæg med nicher og en rå muret bænk. Begge er opmuret i facademursten, så det skaber helhed mellem det ydre og det indre, skaber kontrast til de hvide vægge og på samme tid er meget funktionelle.

Husfakta
  • KFS Futura
  • Boligareal 165 m²
  • Vognly/redskabsrum 50 m²
  • Varmeforsyning fjernvarme
  • Energimæssig ydeevne 8.720 kWh
  • Energimærkning A2
  • Opførelsesår 2012

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.