Udvalgt hus
Juni 2013

Flot og moderne Futura arkitektur

Dette månedens hus er smukt med ensidig taghældning, der med de store vinduespartier og højtsiddende vinduer åbner op for udsigten mod haven og fylder huset med lys.

Huset er et KFS Futura på 157 m² med tilhørende vognly, redskabsrum og overdækket indgang på i alt 48 m². Udenfor er der tænkt hygge og funktionalitet ind. Det store vognly har plads til to biler samtidig med, at det indeholder et godt isoleret redskabsrum. Der er lagt belægninger i vognlyet, og disse er fortsat hele vejen rundt om huset, som ender ud i en dejlig stor terrasse, hvortil der både er udgang fra alrum og fra stue. Der er bygget plantekasse og postkassevæg med plads til affald – alt sammen i samme materiale, som matcher huset i form og farve.

Huset er rigtig godt indrettet med en entré, hvorfra der er adgang til både køkken-alrum og bryggers. Fra alrummet er der i den ene side adgang til børneafdelingen med to gode værelser og et badeværelse. I den anden side er der adgang til kontoret og voksenafdelingen, som består af soveværelse, walk-through med skydedørsskabe helt til loft og eget badeværelse med badekar. Fra alrummet er der endvidere adgang til den dejlige store, lyse stue med plads til hele familien.

Der er lagt vægt på lækre, klassiske materialer, der blandet med det skarpe moderne look giver huset kant og skaber et hyggeligt og meget venligt miljø – som falder i smag hos selv den kræsne køber. Alt i alt et rigtig lækkert, gennemtænkt og funktionelt hus, der er helt nyt og klar til indflytning.

Husfakta
  • KFS Futura
  • Boligareal 157 m²
  • Vognly m.m. 48 m²
  • Varmeforsyning fjernvarme
  • Energimæssig ydeevne 8.070 kWh
  • Energimærkning A2
  • Opførelsesår 2011

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.