Udvalgt hus
Oktober 2013

Elegant og veldisponeret Gable arkitektur

Dette månedens hus er et længehus med vinkel, der danner en dejlig afskærmet terrasse. Uden udhæng og murede gavle, som giver det et stramt og moderne arkitektonisk udtryk.

Huset er et KFS Gable på 185 m² med integreret garage på 56 m². Det sorte beton-tag og de sorte træ/alu vinduer står som flot kontrast til de varme, sandfarvede mursten. Vinduerne er brede med lodret deling og er sorte indvendigt – en detalje der skaber hygge og miljø i de enkelte rum.

Huset er indrettet praktisk og funktionelt til den aktive familie. Fordøren åbner op til en rummelig hall med masser af plads. Der er adgang til bryggers fra hall’en, men også gennem den store dobbelte garage, hvor der er indtænkt garderobeplads i det daglige – både i garage og i bryggers.

Derudover er der adgang til husets børne-/gæste badeværelse og tre gode værelser, som alle har brede vinduer for masser af lys. Fra hall’en er der åben adgang til det store lyse køkken-alrum, hvor loftet åbner op til 15 grader hældning. Dobbelt terrassedør og bredt køkkenvindue lader lyset strømme på tværs af rummet. Viktualierummet er praktisk placeret tæt på bordpladen med størst arbejdsplads. Alrummet har åben adgang til stuen, hvor loftet åbner helt til kip. Her er valgt skråvinduesoverpartier i gavlen for maksimal lysindfald.

Fra alrummet er der derudover adgang til voksenafdeling med soveværelse, et lækkert walk-in og badeværelse, og til et mindre kontor-/babyværelse – placeret tæt på soveværelset.

Alle værelser og stuen har et praktisk og flot børstet egetrægulv. Det er et holdbart gulv, som ikke sætter en stopper for aktiviteter i børnehøjde. Der er klinker fra man træder ind i bryggers og hall, som er gennemgående til badeværelset i soveværelsesafdeling. En flot og praktisk lysegrå klinke i 60×60 cm, der er let at holde. Samme type klinke er ført op i brusenicherne – dog i 10×60 cm.

Hele huset har gipslofter, som holder de stramme lige linjer. Der er akustikfelter i de store åbne rum – køkken-alrum og stue, som giver den gode akustik.

Huset er flot indrettet – minimalistisk og samtidig hyggeligt. Naturen er trukket indendøre i form af både bordplader, reoler og pynt, og der er sat kulør på med enkelte og nøje udvalgte pangfarver. En indretning der komplimenterer huset fra inderst til yderst i et veldisponeret hus, hvor der er god plads til hele familien – kvalitet og funktionalitet har været nøgleord.

Husfakta
  • KFS Gable
  • Boligareal 185 m²
  • Garage 56 m²
  • Varmeforsyningen fjernvarme
  • Opførelsesår 2012

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.