Udvalgt hus
Februar 2014

Gennemtænkt og funktionel Futura arkitektur

Dette månedens hus indeholder en del wauw-effekter. Dagslyset er prioriteret, hvor højtsiddende, smalle vinduer, ovenlysvinduer og et stort glasparti giver et perfekt lysindfald.

Huset er et KFS Futura på 177 m² med et tilhørende vognly med integreret redskabsrum på 48 m². Det er bygget sammen med huset og skaber derved et dejligt overdækket areal ved indgangen.

Huset er bygget i jordfarvede mursten, mørke træ-alu vinduer skaber kontrast, der er tagpap på taget og tagkant samt sålbænke udført i zink.

Der er højt til loftet og masser af opbevaringsplads. En rummelig hall er fordelingsgang til værelser, bryggers og det ene badeværelse. Herfra går man videre til et stort køkken-alrum med viktualierum og amerikansk køleskab. En stor skydedør åbner op til husets centrale terrasse. Stuen ligger i direkte forbindelse med alrummet. Med adgang fra stuen finder man voksenafdelingen med stort walk-in, rummeligt soveværelse og badeværelse.

Huset har hvide gipslofter, store antracitfarvede klinker, lyse asketræsgulve og hvide døre. Toiletterne er med skjult cisterne og der er store spejle med indbygget lys.

Af gode detaljer kan blandt andet nævnes højtsiddende smalle aflange vinduer, der giver et godt indirekte lys, VELUX ovenlys i hall’en, samt et stort speciallavet glasparti mellem hall og alrum der fordeler lyset til begge rum.

Husfakta
  • KFS Futura
  • Boligareal 177 m²
  • Vognly 48 m²
  • Varmeforsyningen fjernvarme
  • Opførelsesår 2013

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.