Udvalgt hus
Januar 2014

Lækker og funktionel Forskudt arkitektur

Årets første månedens hus er i ét plan med forskudte tagrygge samt forskydninger i begge gavle, som giver en smuk arkitektur. Det resulterer også i, at loft til kip i hele huset er en mulighed.

Huset er et KFS Forskudt på 164 m². En stor fritliggende og fuldisoleret garage med fjernbetjente porte er opført med fladt tag. Det skaber sammenhæng mellem bygningerne, giver lækrog til terrassen og lukker fint af mod stikvejen. Der er også et integreret vognly med mulighed for at gå tørskoet ind i huset. Læhegn med låge til haven og en lævæg, der markerer hovedindgangen, er med til at fuldende husets fremtoning mod vejen. I modsatte gavl er der bygget en lækker overdækket terrasse med muret søjle.

Huset har et let, smalt zinkudhæng med minimal vedligehold. Sorte tagsten, grålige mursten, antracitgrå ivarplank, zinkinddækning, murede sålbænke og træ-alu vinduer skaber rammerne.

En rummelig hall giver adgang til to værelser, bryggers og badeværelse. En smart detalje er garderoben ved hoveddøren – her er det perfekte sted til jakker og tasker. En lyslinje går hele vejen gennem huset. Store glaspartier lukker af mellem hall og alrum og mellem alrum og stue. Køkkenet er opprioriteret – her er blandt andet masser af bordplads og amerikansk køleskab – fint adskilt mod alrummet med en halvmur.

Soveværelsesafdelingen er indrettet med masser af skabsplads. Den ene side fungerer som walk-in og med låger for tøjet, giver det mulighed for at have plads til motionscyklen. Fra soveværelset er der også adgang til eget badeværelse.

Der er loft til kip i hele huset. Store glaspartier og skydedøre giver optimale dagslysforhold, og i alrummet strømmer også lys ind gennem to ovenlys. Murede, filtsede vægge, hvidpigmenterede trælofter og varme farver på gulvene trækker rummene sammen og skaber et hyggeligt miljø.

Alle løsningerne er gedigne og gennemtænkte. Blandt andet er toiletterne indbyggede med skjult cisterne, og der er murede hylder til sæbe og shampoo i brusekabinerne.

Husfakta
  • KFS Forskudt
  • Boligareal 164 m²
  • Vognly 22 m²
  • Garage 72 m²
  • Varmeforsyningen fjernvarme
  • Energiforbrug 8.420 kWh
  • Opførelsesår 2013

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.