Udvalgt hus
Marts 2014

Funktionel og smuk Futura arkitektur

Dette månedens hus er indvendigt, lyst og lækkert, som giver en god kontrast til de jordfarvede mursten og de mørke vinduesrammer, udvendigt.

Huset er et KFS Futura på 169 m². I forlængelse af huset er der et dobbelt vognly med redskabsrum og i haven er taget udvidet, så der skabes en overdækket terrasse.

Murstenene er jordfarvede, og der er træ-alu vinduer, tagpap, zink og ivarplank ved terrasse og vognly. På den måde er der sikret minimal vedligehold.

Fra vognlyet er der adgang til husets hall. Der er en god rummelighed i hall’en og direkte adgang til bryggers. Hall’en fungerer som fordeling til to værelser, badeværelse og videre ind i køkken-alrummet. Stue og køkken-alrummet flyder ud i ét.

Der er store glaspartier, som lader lyset strømme tværs gennem hele det store rum blandt andet gennem et hjørne-glasparti i køkkenet. Fra stuesektionen er der adgang til soveværelse med skabsvæg, kontor og skønt badeværelse.

Det er et lyst og lækkert hus. Asketræsgulve, hvide vægge og lyst køkken. Der er gipslofter med akustikfelter. Der er kræset for badeværelserne med stort brusehoved og spejle med lys bagved.

Af gode detaljer kan blandt andet nævnes glasdør med side- og overparti mellem hall og alrum samt store facade vinduespartier med overpartier. I det midterste er der et tilbagetrukket felt i murværket, det giver mere vægplads i stuen samtidig med et behageligt lysindfald.

Husfakta
  • KFS Futura
  • Boligareal 169 m²
  • Vognly 55 m²
  • Varmeforsyningen fjernvarme
  • Opførelsesår 2013

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.