Udvalgt hus
Maj 2015

Lækker og detaljeorienteret Square arkitektur

Dette månedens hus er gennemført, hvor løsningerne er blevet vendt og drejet for et optimalt resultat. Der er kælet for alle detaljer, som giver huset en helt særlig stemning.

Huset er et KFS Square på 200 m². Et smukt stilrent vognly er opført og integreret med huset. I forlængelse heraf er opført en overdækket indgang, som byder velkommen og giver tørvejr på regnfulde dage. I samme stil som vognly er der opført en postkassevæg, som skjuler skraldespande og cykler.

Huset indeholder hall, stort bryggers, forældreafdeling med stort badeværelse og masser af skabsplads, rummeligt køkken-alrum i åben forbindelse med stuen, multirum, to børneværelser, kontor og børnebadeværelse.

Der er valgt lækre materialer! Betongulve i de centrale rum, klinker i badeværelser og bryggers og egetræsplankegulve i resten af boligen. Lofterne er troldtekt, som giver en optimal akustik. Udvendigt er huset opført i gamle mursten. Lige meget hvordan man vender og drejer sig – både inde og ude – er stilen gennemført. Vinduerne er udført i træ-alu for minimal vedligehold og med smal ramme fra Velfac.

Huset er spækket med smukke detaljer, lige fra du træder ind i hall’en. Her kan nævnes; læderstropper som greb på skabe og skuffer, vinduer i fuld højde i køkkenafsnittet, hvor der er specielt højt til loftet. Skulpturel væg i rå facadesten og med indbygget vinkøleskab, hjørnevinduespartier, murede hylder i brusekabinerne og indmuret luksusbadekar, niche for gardinløsning i alrum og specialbygget garderobeløsning i hall.

En god detalje er træbeklædningen mellem vinduerne udvendigt, der understreger stilen og tilfører både blødhed og endnu et touch af naturens materialer.

Husfakta
  • KFS Square
  • Boligareal 200 m²
  • Vognly 48 m²
  • Varmeforsyningen fjernvarme
  • Energiforbrug 8,64 kWh
  • Energimærkning A2010
  • Opførelsesår 2014

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.