Månedens Hus januar 2016
Villa med sadeltag og udhæng
Se alle billeder
Månedens Hus januar 2016
Integreret vognly og skur
Se alle billeder
Månedens Hus januar 2016
Forældreafdeling
Se alle billeder

Flot og klassisk Globe arkitektur

Dette månedens hus er en traditionel arkitektur med en helt individuel indretning og et hav af moderne materialer, som gør huset personligt og unikt.

Huset er et KFS Globe på 160 m² med tilhørende vognly inklusiv redskabsrum på 58 m². Vognlyet er integreret og danner sammen med det isolerede redskabsrum en overdækket passage til haven. Der er belægningssten omkring hele huset, og en stor og dejlig terrasse er skærmet af en læmur i samme mursten som huset.

Huset er bygget med valmede gavle og udhæng med indbyggede spots hele vejen rundt om huset. En flot jordfarvet mursten med spil giver – sammen med de mange vinduespartier helt til gulv – en spændende facade, og de antracit-farvede træ-alu vinduer står i flot kontrast hertil.

De 160 kvadratmeter er rigtig godt fordelt med to store børneværelse, et kontor, en lækker soveværelsesafdeling med stort walk-in, køkken-alrum-stue, der går ud i ét, men danner en vinkel i huset, så køkken og stue, på trods af det åbne, opleves adskilt. I forbindelse med køkkenet er der et viktualierum, der giver en del ekstra opbevaringsplads. En god detalje i huset er garderobenichen i hall’en – en flot og rummelig løsning med en praktisk funktion.

Der er tænkt nøje over alle materialer. De rå træbetonlofter står i flot kontrast til de glatte hvide vægge – de giver en helt fantastisk akustik i de store rum. Der er laminat på gulvet i det meste af huset, og de lange, brede planker giver en følelse af uendeligt meget plads, ligefra man træder ind i hall’en, som er husets eneste indgang.

Husfakta
  • KFS Globe
  • Boligareal 160 m²
  • Vognly/redskabsrum 58 m² inkl. 15 m²
  • Varmeforsyning fjernvarme
  • Energiforbrug 44,0 kWh
  • Energimærkning A2010
  • Opførelsesår 2015

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.