Månedens Hus Januar 2017
KFS Square arkitektur
Se alle billeder
Månedens Hus Januar 2017
Overdækket terrasse
Se alle billeder
Månedens Hus Januar 2017
Lyst køkken-alrum
Se alle billeder

Indbydende og smuk Square arkitektur

Årets første månedens hus er gennemtænkt og luksuriøs. Et velkommende, hyggeligt og lyst design, som indeholder en funktionel grundplan.

Huset er et KFS Sqaure på 182 m². Huset har en indbydende hall, som bryggerset er i direkte sammenhæng med, og der er udgang til vognly og redskabsrum. Udenfor kan gæster stå tørskoet under den overdækkede indgang – og familien kan gå tørskoet fra vognly til huset.

Voksenafdelingen i den ene ende indeholder soveværelse, badeværelse og walk in og i modsatte ende er der en selvstændig børneafdeling med to værelser, bad og multirum.

Centralt i huset er stue og køkken-alrum og adgang til et lille viktualierum. En stor overdækket terrasse skaber et godt terrassemiljø og skærmer for solen på de varme sommerdage.

Stilen er New Nordic, skandinavisk møblering, dansk hygge og stramme linjer. I hall og køkken-alrum er der ovenlysvinduer, som, ud over lysindfaldet, skaber optimale ventilationsmuligheder. Inventaret er hvidt, der er hvide vægge, varmfarvede gulve og de flotte møbler kommer til sin fulde ret på den neutrale baggrund.

Arkitekturen er funkis med ‘fladt’ tag. Forskellige tagniveauer og det integrerede vognly skaber en smuk bygning. Mursten er jordfarvede, zinken sort og der er mørke træ-aluvinduer. Læg mærke til de brede murede piller ved de overdækkede arealer. De understreger det gedigne udtryk. Nichen til skraldespande, som er nem tilgængelig fra bryggers, er også en super god detalje.

Husfakta
  • KFS Square
  • Boligareal 182 m²
  • Vognly m. redskabsrum 60 m²
  • Overdækket terrasse 21 m²
  • Mursten RT 473 Como fra Randers Tegl
  • Varmeforsyning fjernvarme
  • Energimæssig ydeevne 9.052 kWh
  • Energimærkning BR20
  • Opførelsesår 2015

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.