Bestil vores online inspirationskatalog Læs mere her    

Mål og grundsten

Mål og grundsten

At være de bedste til at realisere boligdrømme
– Også dem folk ikke ved de har
Et hold kunder sendte os engang en æske chokolade og et kort. I kortet takkede de os for at realisere deres boligdrømme, – også dem, de ikke vidste, de havde. Dér slog det os! Så kort kan det siges, dét vi kan. Dér vi gør en forskel – vores lille niche. Vi er fleksible og sørger for, at vores kunder bliver bevidste om mulighederne og derudfra træffer de valg, der er helt rigtige for dem.

På forkant med udvikling
– Skaber nye tendenser og tænker langsigtet
Vi træffer beslutninger ud fra det langsigtede perspektiv. Når vi indretter vores prøvehuse tænker vi på at vise noget nyt og give inspiration – også på trods af, at det ikke altid giver øget bundlinje at gå forrest. Når vi laver vores konstruktioner, har vi fokus på høj kvalitet og lang holdbarhed.

Fokuseret på lavenergi, miljø og bæredygtighed
– Samarbejder med eksperter
Vi har været totalentreprenør for VKR Holding (VELUX, Velfac osv.) på Bolig for livet. Byggeriet var et pilotprojekt, hvor vi tilvejebragte en masse erfaring til vores egen videnbank og til andres. Vi er en del af AktivHus Danmark, hvor vi fokuserer på miljø, bæredygtighed og komfort. Altså en 360 graders fornufts-vurdering i miljørigtigt byggeri. I 2015 har vi opført vores første AktivHus. Vi har to uddannede energikonsulenter, og vi prioriterer at være på forkant med udviklingen.

Kvalitetsbevidste
– Går ikke på kompromis
Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Vi søger de bedste løsninger med høj kvalitet samtidig med, at vi har fokus på udseende og god arkitektur.

Idérig
– Udfordrer vaner og tænker nyt
Vi er ikke bange for at prøve nyt. Af den grund har vi mange gode faste samarbejdspartnere, der bruger vores showroom, udstillingshuse og byggeprojekter til at vise nye designs og løsninger for fremtiden.

Fulde af erfaring
– Tryghed – eksisteret i mere end 30 år
Firmaet er stiftet er Kurt Flemming Sørensen i 1983, stadig familieejet, nu af datteren Ditte Maria Kollerup.

Stolte af vores team
– Udviser engagement og passion
Vi samler på mennesker med stolthed. Stolthed over deres håndværk og over firmaet, som de repræsenterer. Vi har høj anciennitet på vores hold.

Rummelige
– Giver plads til forskellighed
Hos os behøver man ikke ”passe ind”. Man passer ind ved at være sig selv, have en mening, være ærlig og ansvarsfuld. Og kompetent naturligvis.

Åbne og ærlige
– Skaber transparens i alle lag
Vi arbejder for at skabe mest mulig gennemsigtighed. Både internt for medarbejder og udadtil overfor kunder. Vi tror på, at transparens skaber tryghed og forståelse – og er nøglen til at arbejde så effektivt, som det kræves nu og i fremtiden.

Bevidste om økonomi
– Går op i god balance mellem pris og kvalitet
Vi bekymrer os om kundens økonomi. Vi ved, at et husprojekt er en stor beslutning – og vi er realistiske i vores tilbud og budgetter. Vi er også klar over, at løsninger skal kunne betales, og vi tænker på rentabilitet, så vores kunder får mest muligt for pengene.

 

Mette og Ken, Højbjerg 2015

" Det er en fornøjelse, når der bliver fulgt op på tingene - og det har I gjort fra vi var i kontakt med jer første gang og selv nu så mange år efter - det er bare en flot service. "

Katrine og Kasper, Sæby 2013

" Huset er beliggende på "hemmelig adresse" og er opført af jer i 2005-2006. Vi er rigtig glade for huset og det er rigtig lækkert. Det fejler absolut intet og blev købt med en tilstandsrapport uden påførte K1-K2 og K3'ere. "

Helle og Johannes, Brønderslev

" Det har været et perfekt projekt og et perfekt resultat. KFS' medarbejdere har været kvalitetsbevidste og meget imødekommende. "

Søren og Mette, Aalborg, 2015

"

Vi vil gerne sige tusind tak for en super god service fra KFS. Det er hele vejen rundt Ditte.

Som jeg vist skrev i tidligere mail, du har nogle rigtig dygtige og behagelige folk ansat.

"

Vibeke og Henrik, Pandrup

" Vi har været meget tilfredse med samarbejdet, og vil henvise andre til jer. "

Kim og Line, Aalborg 2014

" Vi har nu boet i vores dejlige hus en måned, og vi føler os allerede fuldstændig hjemme. Det hele er blevet lige, som vi havde forestillet os, og vi er meget, meget tilfredse. "

Kim og Karin, Vester Hassing

" Det er et pragtfuldt hus I har bygget til os - og så så hurtigt! 1000 TAK! "

Rikke og Morten, Aalborg

" Her godt et års tid efter indflytningen er der intet, vi har fortrudt omkring byggeriet. Det fungerer bare i dagligdagen! "

Kim og Karin, Vester Hassing

" Og sikke nogle fantastiske håndværkere I har/bruger, vi er vildt imponeret. De er super dygtige og det hele bliver så kanon flot "

Søren og Marlene, 2015

" Vi snakkede med flere omkring nybyg – men de kunne ikke måle sig med dit engagement og dine ideer, hvor du fik alle vores skæve ønsker til at gå op i en højere enhed. "

Sophie og Kim, Lystrup

" Super service, super finish og super resultat. Hvis vi skal bygge igen bliver det absolut et KFS hus. "

Anne og Lars, Aalborg, juni 2016

"

Og tak for det tilsendte. Det ser rigtigt spændende ud, og vi er i gang med at se nøjere på det. Det er utroligt, at det kan lade sig gøre at finde løsninger på det hele. Vi glæder os til den fortsatte dialog

"

Simon, Skødstrup 2014

" Ydermere synes jeg huset er fedt. Jeg plejer nu ellers ikke at være vanvittig imponeret over nye huse, men der var noget over det her hus. "

Lene og Michael Deluran, Klarup

" Tak for sendte tilbud, som vi finder utroligt gennemført og flot lavet "

Hanne og Claus, Hobro 2013

" Vi er yderst tilfredse med vores dejlige hus og uden omsvøb roser vi KFS og jeg glæder mig til vi skal bygge med jer igen, en dag "

Mark, 2015

"

Med alt dette lagt sammen var vi ikke i tvivl om at vi ville have jer, og vi glæder os til at se huset blive stablet på benene de kommende måneder.

Det fortæller vi alle vi kender.

"

Rikke og Christian, Støvring, juni 2016

"

Vi har generelt været rigtig glade for hele byggeprocessen, og vil klart anbefale KFS Boligbyg til andre der står og skal bygge

"

Malene, 2017

" Fredagshilsen fra os som nu er flyttet i huset. Kan slet ikke få armene ned over hvor fantastisk her er. Det er virkelig "A home, not just a house" "

Tenna og Birger, Viby J 2014

" Vi har aldrig før siddet så meget i haven, som vi gør nu. Det er så fedt!!! Og vores hus er så flot set fra havesiden - vi er helt misundelige på vores naboer! De har den flotteste udsigt af alle :o) "

Tina og Jimmi, Randers 2015

"

Vi har idag haft besøg af boligtjek, hvor der blev lavet stikprøver vedr. byggeskade forsikringen. De gik huset igennem i ca 1,5 time og fandt kun det som vi allerede har skrevet ned på vores aflevering. Deres overordnet kommentar var, at det var lavet fint. Så stor ros til jer og alle jeres folk.

"

Vægten 9, Randers

" Hvis i har nogle kunder som gerne vil høre om vores gode oplevelse med KFS, er de velkommen til at ringe til os. (andre naboer er dybt misundelige over vores behandling og afhjælpning.) "

Mona og Erling, Randers 2012

" Vi har i dag haft besøg af jeres murer, hvor han lavede det sidste af mangellisten, murer-tømrer-maler, og hvor alting har været meget fint lavet, af nogle flinke folk som har kunnet deres arbejde. Det er næsten helt vemodigt at vi er færdige med jer, så vi bliver nok nød til at bede jer om at komme forbi en gang imellem ved lejlighed "

X

Kontakt os her eller skriv en besked her: